Snelheid en gemak met de betaalautomaten van NTF

Aan het prachtige strand van Callantsoog vind je Wip In, een geliefde snackbar die het hele jaar door geopend is, al sinds 1970. Of het nu winter of zomer is, Wip In staat bekend om heerlijke fastfood en snelle service. Maar vooral tijdens de zomermaanden, wanneer het strand volstroomt met bezoekers, is efficiëntie van groot belang.

Om aan deze vraag te voldoen, heeft Wip In gekozen voor de nieuwste betaalautomaten van NTF, een beslissing die zorgt voor gemak, snelheid en betrouwbaarheid.   

‘Alles onder één dak’

Iris en Jorgen Ruhl, eigenaren van Wip In, streven ernaar om alles op het gebied van de bedrijfsvoering gestroomlijnd te laten verlopen. “Onze keuze voor de nieuwste betaaloplossing van NTF was een logische stap, omdat we al lange tijd naar volle tevredenheid samenwerken met NTF. Wat deze oplossing extra aantrekkelijk maakte, was dat alles volledig geïntegreerd is. Zoals wij ook wel zeggen, alles valt onder één dak. Dat biedt niet alleen gemak, maar zorgt ook voor snellere communicatie en een vlottere afhandeling van eventuele vragen of problemen.”

‘We werken met de juiste partij samen’

De installatie en integratie van de betaalterminals verliep soepel en zonder problemen. “Dit is zoals we van NTF gewend zijn. Alles ging vlekkeloos; het team van NTF dacht met ons mee en zorgde ervoor dat de implementatie zonder haperingen verliep. Het was een proces dat volledig probleemloos ging, zoals we dat gewend zijn in 99,9% van dit soort situaties. Dit gaf ons de zekerheid dat we met de juiste partij samenwerken.”

‘Ze zijn snel, robuust en hufterproof’

Voor Wip In, die te maken heeft met drukke piekmomenten, zijn snelheid en betrouwbaarheid essentieel. ”De NTF terminals bieden dat precies. Ze zijn snel, robuust en, zoals we het zelf noemen, "hufterproof". Deze betaalautomaten zijn ontworpen om zonder problemen te functioneren, zelfs tijdens de meest hectische momenten. Hierdoor kunnen we onze gasten snel en efficiënt helpen zonder vertraging, wat een enorm voordeel is in ons dagelijkse werk.”

‘Een oplossing waar je op kunt vertrouwen’

Jorgen en zijn team zijn zeer tevreden met de nieuwe betaaloplossingen! “Op basis van onze ervaring kan ik de betaalautomaten van harte aanbevelen aan andere ondernemers. Sterker nog, ik heb ze al bij anderen aanbevolen. Het is een oplossing die werkt en waar je op kunt vertrouwen, wat cruciaal is in een drukke bedrijfsomgeving.”

‘Focus op waar we goed in zijn’

“Kortom, onze ervaring met NTF en de betaalautomaten is bijzonder positief. Het gemak van een geïntegreerd systeem, de probleemloze installatie en de betrouwbaarheid tijdens drukke momenten hebben ons echt overtuigd. We zijn blij met deze keuze en met de fijne samenwerking met NTF. Dankzij hen kunnen wij ons focussen op waar we goed in zijn, zonder ons zorgen te maken over ons betaalsysteem.”
Contact